Tablou din lemn personalizat pentru mama

8500 lei

Adauga poza *

Adauga un mesaj

Descriere

Un tablou din lemn personalizat  este un cadou minunat pentru mama ta, care poate îmbina frumusețea naturală a lemnului cu o amintire dragă.

Tabloul din lemn este creat cu mare atenție și expertiză manuală. Lemnul folosit este de cea mai înaltă calitate, având o textură naturală și călduroasă, care adaugă un farmec rustic și elegant în același timp.

Pe partea frontală a tabloului, este personalizat cu o fotografie specială a ta și a mamei tale. Imaginea alesă este prelucrată cu grijă pentru a se potrivi dimensiunilor și pentru a păstra toate detaliile și culorile vii. Aceasta poate fi o fotografie memorabilă din copilăria ta sau o imagine mai recentă care să surprindă momentele voastre fericite împreună.

În partea de sus a tabloului, poți adăuga o inscripție personalizată, cum ar fi „Pentru cea mai iubită mamă din lume” sau orice alt mesaj pe care dorești să-l transmiți mamei tale. Inscripția este finisată cu o grafică frumoasă și delicată, care completează designul general al tabloului.

Acest tablou personalizat din lemn nu este doar o piesă decorativă, ci și o expresie puternică a iubirii și recunoștinței tale față de mama ta. Este un obiect de artă care încântă ochiul și inima, amintindu-i mereu mamei tale de legătura specială pe care o aveți.

Dimensiunile ramei sunt de 15 cm inaltime si 20 cm latime

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablou din lemn personalizat pentru mama”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *