Cumpărând de la noi veți susține o afacere 100% românească! Vă rugăm sa puneți tinerețea la treabă 🙂

INFORMATII UTILE

Informatiile si pozele de pe cadouriunicate.ro au caracter informativ. Obiectele din decor nu fac parte din produsul final. Graficienii nostrii vor decide incadrarea si decuparea pozei, fontul si alte elemente care sa duca la realizarea produsului dorit de dumneavoastra (luminozitate, contrast etc..). Daca aveti cerinte speciale, va rugam sa le adaugati in casuta optiuni sau sa ni le transmiteti la nr de telefon: 0723 714 681 in maxim 2 ore de la plasarea comenzii.
Tricourile imprimate cu fotografie se vor spala la maxim 30 de grade,se vor calca pe dos, se vor ferii de zgarieturi si de frecari. Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru deteriorarea tricourilor in cazul in care nu sunt respectate instructiunile.
Va rugam sa tineti cont ca daca doriti o gravura de calitate trebuie sa ne trimiteti o poza clara, needitata, nedecupata, luminoasa si sa aiba o rezolutie decenta. Pozele preluate de pe facebook sunt comprimate de aceea calitatea gravurii nu este premium.

In cazul bratarilor din ata colorata Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru deteriorarea acesteia fiind consumabil (apa, sapun etc..). In colet vom adauga o ata in plus pentru a va putea creea singuri o noua bratara.
Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru defectarea produselor care nu sunt fabricate de el ( ceasuri, rame foto etc..).

1.Definitii si termeni

cadouriunicate – este denumirea comerciala a S.C. Two Youngs SRL,persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Constanta, Bd-ul Aurel Vlaicu, nr 90A, bl AV27 avand numar de ordine in Registrul Comertului J13/1877/2006, cod unic de inregistrare fiscala 18765774.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Vanzator – cadouriunicate

Cumparator – persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau juridica ce emite o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre cadouriunicate(electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre cadouriunicate si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail sau nume de utilizator si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Site – magazinul online gazduit la adresa web cadouriunicate.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

-Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
-Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
-Termeni si conditii

Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica).Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

Informatiile de pe acest site au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila a cumparatorului.

Site-ul poate fi utilizat de catre clienti doar pentru vizionare, comanda, plata si pentru recomandarea produselor sau serviciile noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plata ilegala, frauduloasa, pentru a se posta sau transmite vreun material cu continut defaimator, amenintator, obscen, indecent, instigator si altele asemenea. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu permite postarea si/sau de a sterge imediat si fara vreo notificare prealabila orice comentariu de pe site care contine un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea sa ii aduca un prejudiciu de imagine si/sau sa ii creeze o stare de disconfort, lui sau clientilor si vizitatorilor.

4. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

 

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a cadouriunicate.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de cadouriunicate.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al cadouriunicate.ro asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al cadouriunicate.ro

5.Politica de confidentialitate

Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Avand in vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea SC Two Youngs SRL doreste sa isi asume angajamentul cu privire la respectarea legislatiei aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel incat sa ne bucuram in continuare de increderea dumneavoastra .

Aceasta nota de informare reprezinta detalierea a cum/cand si de ce va prelucram datele cu caracter personal atunci cand achizitionati un produs existent in magazinul virtual www.cadouriunicate.ro , cand vizitati website-ul nostru sau aveti interactiuni cu noi, conditiile în care le putem dezvalui altora si cum le pastram în conditii de siguranta.

Daca aveti orice intrebare privind modalitatea în care va prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal:

· va puteti adresa Departamentului responsabil cu Protectia Datelor cadouriunicate.ro, la adresa de e-mail cosmin_kava@yahoo.com sau ne puteti contacta prin posta la sediul nostru social din Bd-ul Aurel Vlaicu nr 90A, bl AV27 scara C, ap 44.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram:

În general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel încât aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs. astfel:

Când va creati un cont cadouriunicate.ro, ne transmiteti: adresa de e-mail, numele si prenumele;

În cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) din platforma cadouriunicate aveti posibilitatea sa adaugati informatii suplimentare, precum: fotografie, genul, nickname, numar telefon mobil, numar telefon fix, data nasterii, nivelul educatiei, adrese de livrare, adresa alternativa de e-mail, datele cardului bancar etc.;

Când plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon etc..

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului cadouriunicate.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.