Cumpărând de la noi veți susține o afacere 100% românească! Vă rugăm sa puneți tinerețea la treabă 🙂

Tricouri personalizate
Tricourile personalizate, sunt fabricate din bumbac 100%. Imprimeul este de cea mai buna calitate si confera o rezistenta indelungata.

Tricourile personalizate au guler rotund cu intaritura, fara cusatura laterala si au o croeala tubulara. La gat si umeri tricourile au cusatura dubla cu intaritura. Sunt placute la atingere, textura este foarte moale si sunt foarte confortabile. Compozitia materialului din guler contine fire de elastan, facand tricoul personalizat durabil in timp. Datorita acestui lucru chiar daca este spalat in repetate randuri isi mentine forma si este durabil in timp.

In gama tricouri personalizate gasiti un cadou unic pentru toata lumea: pentru cupluri, parinti, bunici, nasi, socrii, copii etc…
Tricouri personalizate cu text
Alegand un asemenea cadou va puteti exprima dragostea si aprecierea pentru persoanele dumneavoastra dragi prin mesaje create chiar de catre dumneavoastra sau inspirandu-va din mesajele noastre.
Tricouri personalizate cu poza
Cu totii avem o poza preferata! Daca optati pentru un cadou ca fiind tricou personalizat cu poza, aveti posibilitatea ca aceasta poza sa va bucure atat pe dumneavoastra cat si pe destinatarul cadoului. Pentru ca folosim materiale de calitate, cele mai mici detalii (luminozitate, culoare, etc…) vor fi imprimate perfect pe tricou.

Copilul dumneavoastra are un personaj preferat? Noi va ajutam sa-i oferiti cadoul ideal: Personalizati-i tricoul cu poza lui preferata!

Ati fost intr-o vacanta si ati adunat multe amintiri placute? Atunci oferiti-le prietenilor dumneavoastra un tricou personalizat  cu poza din care reiese frumusetea vacantei

Categorii
Filter
Arăt 16 din 150 produse