Cumpărând de la noi veți susține o afacere 100% românească! Vă rugăm sa puneți tinerețea la treabă 🙂

Cadouri unicate s-a nascut dintr-o idee: aceea de a realiza cadouri personalizate, originale pentru a va bucura pe dumneavoastra, clientii nostri.

Ne dorim sa aratam implicarea si energia noastra tanara si dinamica, de unde vine Powered by TWO YOUNGS. Deasemenea suntem o echipa care sustine tot ce e romanesc, suntem profesionisti, dedicati, cu idei originale. Suntem in plina dezvoltare si ne adaptam vremurilor si nevoilor clientilor nostri.

Cadouriunicate Powered by Two Youngs ofera servicii de editare si printare, gravura laser; principala activitate o constituie, insa comercializarea de cadouri personalizate.

La noi gasiti suficiente motive si posibilitati de a aduce zambete. Obiecte promotionale personalizate pentru afacerea dumneavoastra. Cadouri haioase, originale, inedite pentru dumneavoastra, familie sau prieteni.

Propunerile noastre sunt doar o obtiune. Va asteptam cu provocari si idei pentru a transforma prin personalizare, orice obiect intr-un cadou special, unic!

Suntem pe piata din 2006 avand o experienta vasta in acest domeniu. Sintetizand activitatea firmei, putem spune ca in ciuda conditiilor dificile de pe piata romaneasca, cadouriunicate.ro a reusit sa se mentina, sa se dezvolte, sa produca profit si in acelasi timp sa ofere clientilor sai servicii complete, de calitate.

Ne mandrim cand spunem ca am reusit sa satisfacem gusturile si celor mai exigenti clienti ai nostri!