Cumpărând de la noi veți susține o afacere 100% românească! Vă rugăm sa puneți tinerețea la treabă 🙂

Brichete personalizate cu poza tip Zippo este cadoul perfect pentru orice fumator. Este un obiect clasic si util perfect pentru al avea orice fumator la orice ocazie. Bricheta e cromata si poate fi gravata cu poza si text, numai poza sau numai text.

Aveti posibilitatea sa o personalizati prin gravura cu poza in partea de jos, iar pe capac cu textul dorit de dumneavoastra. Va recomandam ca mesajul sa fie mediu pentru a fi lizibil. Brichete personalizate nu contine benzina, aceasta putand fi achizitionata de la magazine de specialitate sau benzinarii.

Tot ce avem nevoie este textul si/sau poza dumneavoastra si de restu ne vom ocupa noi. Gravura va dura pentru totdeauna. Tehnologia de gravare de care dispunem este de ultima generatie. Gratie acestui sistem sunt reproduse pana si cele mai mici detalii. Gravura este de mare precizie, de inalta calitate si niciodata nu se va sterge.

Pentru a obtine o gravura de calitate va rugam sa tineti cont ca poza pe care ne-o trimiteti sa fie luminoasa, needitata, nedecupata si clara.

Categorii
Filter