Cumpărând de la noi veți susține o afacere 100% românească! Vă rugăm sa puneți tinerețea la treabă 🙂

Dacă eşti în căutarea unui cadou perfect pentru o persoană dragă ţie şi este fumător(re),bricheta personalizată cu poză este cadoul ideal.Este un obiect clasic si util,perfect pentru a-l avea la orice ocazie.Bricheta poate fi personalizată cu orice poză şi text doriţi,astfel realizând cadoul inedit şi unic pentru persoana căreia vreţi să îl oferiţi.

O brichetă personalizată este o modalitate excelentă de a adăuga o notă personală la accesoriile tale de fumat. Fie că o folosești pentru a aprinde o țigară, o lumânare sau chiar și pentru a aprinde un grătar în aer liber, o brichetă personalizată cu o poză sau un text poate adăuga un sentiment unic și special. Acesta poate fi un cadou minunat pentru prieteni sau familie, sau pur și simplu o modalitate de a-ți arăta personalitatea.

Brichetele personalizate sunt disponibile într-o varietate de forme, dimensiuni și culori, astfel încât să poți alege cel mai potrivit model pentru tine sau pentru persoana căreia îi oferi cadoul. Cu un design personalizat, bricheta ta va fi unică și specială, astfel încât să poți fi sigur că nu vei găsi nicio altă brichetă asemănătoare.

Când vine vorba de personalizarea brichetei tale, ai posibilitatea de a alege între o poză sau un text, sau chiar o combinație între cele două. O poză poate fi o amintire prețioasă, o fotografie de familie, un peisaj frumos sau orice altceva care îți aduce bucurie. În cazul textului, poți alege să adaugi un citat favorit, un nume sau o dată importantă, sau orice altceva care are o semnificație specială pentru tine.

Personalizarea brichetei tale poate fi o experiență creativă și distractivă. Poți explora diverse idei pentru a găsi cel mai bun design, iar apoi să vezi cum este transformată în realitate. Când primești bricheta personalizată, poți fi sigur că este o piesă unică și specială care va fi apreciată de oricine o va vedea.

În plus față de faptul că este un obiect personalizat care îți reflectă personalitatea, o brichetă personalizată poate fi și un obiect practic pentru utilizarea zilnică. Indiferent dacă ești un fumător pasionat sau nu, o brichetă personalizată poate fi o piesă frumoasă care poate completa orice colecție.

În concluzie, o brichetă personalizată cu poză sau text este un cadou minunat și o modalitate unică de a-ți arăta personalitatea. Personalizarea acesteia poate fi o experiență distractivă și creativă, iar rezultatul final este un obiect practic și deosebit care va fi apreciat de oricine o va vedea.

Pentru a adăuga poza selectaţi „Choose file” apoi alegeţi imaginea dorită

Pentru gravare text,adăugaţi textul dorit in căsuţa „Adaugă text” apoi scrieţi ceea ce doriţi gravat

 

  • gravură pe o singură faţă
  • gravură  faţă-verso

 

 

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bricheta personalizata”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bricheta personalizata
60,00 lei

In stock

Poza fata

Text

Gravura verso *

Poza verso

Text Verso