Cumpărând de la noi veți susține o afacere 100% românească! Vă rugăm sa puneți tinerețea la treabă 🙂

Brelocul cu numere auto personalizat este un mic obiect ce poate fi atașat cheilor, rucsacului sau chiar și telefonului mobil. Însă, acest breloc are un caracter special – poartă numerele de înmatriculare ale autovehiculului dumneavoastră personalizate.

Fie că doriți să îi surprindeți pe cei dragi cu un cadou personalizat sau pur și simplu doriți să vă păstrați numerele de înmatriculare aproape de dumneavoastră, brelocul cu numere auto personalizat este alegerea perfectă. Brelocul este realizat dintr-un material durabil, dar ușor și poate fi personalizat în funcție de preferințele dumneavoastră.

Odată ce ați decis să achiziționați un breloc cu numere auto personalizat, primul pas este alegerea culorii și a design-ului. Brelocurile sunt disponibile într-o gamă variată de culori: negru,auriu,argintiu, astfel încât să puteți alege opțiunea care se potrivește cel mai bine stilului dumneavoastră.

Odată ce ați ales culoarea, următorul pas este personalizarea numărului de înmatriculare. Poate fi adăugat numele dumneavoastră, data de naștere sau orice altă combinație de litere și cifre care vă reprezintă. Brelocul poate fi personalizat cu până la 7 caractere, astfel încât să puteți alege cea mai potrivită combinație pentru numărul de înmatriculare.

Brelocul cu numere auto personalizat nu este doar un obiect util, ci și unul sentimental. Acesta poate fi o modalitate excelentă de a vă aminti de momentele frumoase petrecute cu mașina dumneavoastră preferată sau poate fi un cadou special pentru cineva drag..

Brelocul cu numere auto personalizat este, de asemenea, un mod excelent de a face publicitate unei afaceri. Poate fi personalizat cu numărul de înmatriculare al vehiculului utilizat pentru afacerea dumneavoastră sau cu numărul de înmatriculare al unui vehicul care aparține afacerii dumneavoastră. Astfel, brelocul cu numere auto personalizat poate fi un mod unic de a vă promova afacerea.

În concluzie, brelocul cu numere auto personalizat este un obiect mic și practic, dar care poate fi personalizat într-o multitudine de moduri. Este un obiect perfect pentru a vă exprima stilul personal, pentru a vă aminti de momente speciale sau pentru a face publicitate unei afaceri. În plus, acest breloc este fabricat dintr-un material durabil, astfel încât să puteți să vă bucurați de el pentru o lungă perioadă de timp. În esență, brelocul cu numere auto personalizat este un mod unic și memorabil de a vă păstra numărul de înmatriculare aproape de dumneavoastră în orice moment.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Breloc numar auto”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breloc numar auto
35,00 lei

In stock

Alege numarul *

Scrieti numarul dorit

Text verso (optional)

Adaugati text pe verso

Alege culoarea *