Cumpărând de la noi veți susține o afacere 100% românească! Vă rugăm sa puneți tinerețea la treabă 🙂

Cutia de vin personalizată este un cadou elegant și sofisticat, perfect pentru a marca o ocazie specială sau pentru a oferi un dar deosebit cuiva drag. Aceasta este realizată din lemn de înaltă calitate și este concepută pentru a păstra în siguranță și a afișa cu eleganță o sticlă de vin sau de șampanie.

Designul personalizat al cutiei de vin permite să adăugați un sentiment unic și personal la cadoul dvs. Acesta poate fi personalizat cu un mesaj sau cu inițialele persoanei care va primi cutia de vin, pentru a adăuga o notă personală și specială. De asemenea, puteți alege să adăugați și o imagine, astfel încât cutia de vin să fie cu adevărat unică.

Cutia de vin personalizată poate fi folosită pentru a marca diverse ocazii, cum ar fi nunți, aniversări, botezuri sau alte evenimente importante din viața unei persoane. De asemenea, poate fi un cadou deosebit pentru un partener de afaceri sau pentru a-i arăta aprecierea unui client sau angajat valoros.

Această cutie de vin personalizată este realizată din lemn de înaltă calitate, care asigură durabilitatea și protecția sticlei de vin sau de șampanie în interior.

Această cutie de vin personalizată este o modalitate elegantă și sofisticată de a oferi un cadou deosebit și unic cuiva drag. Este un cadou perfect pentru a marca o ocazie specială sau pentru a arăta aprecierea și recunoștința pentru cineva drag. Cu un design personalizat, această cutie de vin este cu adevărat unică și va fi apreciată de către oricine o primește.

Cutia de vin personalizată poate fi oferită:

  • nașilor/finilor
  • șefului
  • iubitorilor de vinuri
  • cu ocazia aniversarii căsniciei
  • cu ocazia zilei onomastice/zilei de naștere

Cu toții știm că alegerea unui cadou pentru o persoană dragă ne pune mai mereu în dificultate. De multe ori,indiferent de ocazie, ne oprim la a cumpăra o sticlă de vin pentru a o oferi sărbătoritului. Dar parcă nu e suficient. Am mai dori ceva…Noi venim în ajutorul dumneavoastră și vă recomandăm să-i dați o altă notă banalei sticle de vin ambalând-o în cutia noastră personalizată, astfel devenind un cadou elegant pentru orice ocazie.

Dacă vrei să îi oferi un cadou șefului, cutia de vin personalizată este cea mai bună soluție. Cu siguranță va fi încântat. Poți de asemenea să o oferi unui cuplu care sărbătorește aniversarea căsniciei.

Dumneavoastră gândiți-vă la un mesaj sau un logo și noi ne ocupăm de gravură. Fontul, designul și amplasarea mesajului dorit este treaba noastră. Produsul finit se va încadra perfect în biblioteca sărbătoritului.

Cutiile de vin sunt confecționate din lemn stratificat, aveți oportunitatea de a le comanda lăcuite sau nu, albe sau crem.

Dimensiunea cutiei de vin este de 33×29 cm

Aveți opțiunea de a vă grava paharele gratuit ex:

  • nume
  • inițiale
  • o dată importantă
  • un logo

Timp de execuție 24-48h

Timp de livrare 3 zile lucrătoare

Sticla de vin este cu titlu de prezentare și nu este inclusă în preț.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie de vin personalizata + 2 pahare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cutie de vin personalizata + 2 pahare
Cutie de vin personalizata + 2 pahare
230,00 lei

In stock

Optiuni

Text