Cumpărând de la noi veți susține o afacere 100% românească! Vă rugăm sa puneți tinerețea la treabă 🙂

Un tablou din lemn personalizat pentru cea mai minunată iubită sau soție poate fi o modalitate frumoasă de a-i arăta afecțiunea și aprecierea.

Dimensiuni: Tabloul este realizat dintr-o bucată de placaj lemn 4 mm , având dimensiunile perfecte pentru a se potrivi cu decorul camerei voastre sau a locuinței comune. Dimensiunea este de 25 inaltime si 19 latime, formatul pozei fiind de 10/15

Design: Tabloul poate fi personalizat cu un design unic, creat special pentru ea. Acesta poate include imagini sau ilustrații care reprezintă momente speciale din relația voastră, sau puteți alege să adăugați un citat, o frază sau chiar numele ei pentru a face tabloul cu adevărat personalizat și special.

Mesaj personal: În partea de sus sau pe laterala tabloului, puteți adăuga un mesaj personal, scris cu grijă și iubire, pentru a-i arăta cât de mult înseamnă pentru voi și cât de mult o iubiți.

Acest tablou personalizat din lemn va deveni cu siguranță o piesă de decor iubită și o amintire specială pentru cea mai minunată iubită sau soție, arătându-i cât de mult înseamnă pentru voi și cât de mult o prețuiți. Este un cadou care va aduce bucurie și emoție, iar fiecare dată când îl va vedea, își va aminti de iubirea voastră profundă și de momentele minunate petrecute împreună.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablou din lemn pentru cea mai minunata iubita personalizat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tablou din lemn pentru cea mai minunata iubita personalizat
85,00 lei

In stock

Adauga poza *

Mesaj