Cumpărând de la noi veți susține o afacere 100% românească! Vă rugăm sa puneți tinerețea la treabă 🙂

Cutia de vin personalizată este un cadou elegant și sofisticat, perfect pentru a marca o ocazie specială sau pentru a oferi un dar deosebit cuiva drag. Aceasta este realizată din lemn de înaltă calitate și este concepută pentru a păstra în siguranță și a afișa cu eleganță o sticlă de vin sau de șampanie.

Designul personalizat al cutiei de vin permite să adăugați un sentiment unic și personal la cadoul dvs. Acesta poate fi personalizat cu un mesaj sau cu inițialele persoanei care va primi cutia de vin, pentru a adăuga o notă personală și specială. De asemenea, puteți alege să adăugați și o imagine, astfel încât cutia de vin să fie cu adevărat unică.

Cutia de vin personalizată poate fi folosită pentru a marca diverse ocazii, cum ar fi nunți, aniversări, botezuri sau alte evenimente importante din viața unei persoane. De asemenea, poate fi un cadou deosebit pentru un partener de afaceri sau pentru a-i arăta aprecierea unui client sau angajat valoros.

Această cutie de vin personalizată este realizată din lemn de înaltă calitate, care asigură durabilitatea și protecția sticlei de vin sau de șampanie în interior.

Această cutie de vin personalizată este o modalitate elegantă și sofisticată de a oferi un cadou deosebit și unic cuiva drag. Este un cadou perfect pentru a marca o ocazie specială sau pentru a arăta aprecierea și recunoștința pentru cineva drag. Cu un design personalizat, această cutie de vin este cu adevărat unică și va fi apreciată de către oricine o primește.

Cu toții știm că alegerea unui cadou pentru o persoană dragă ne pune mai mereu în dificultate. De multe ori,indiferent de ocazie, ne oprim la a cumpăra o sticlă de vin pentru a o oferi sărbătoritului. Dar parcă nu e suficient. Am mai dori ceva…Noi venim în ajutorul dumneavoastră și vă recomandăm să-i dați o altă notă banalei sticle de vin ambalând-o în cutia noastră personalizată.

Dumneavoastră gândiți-vă la un mesaj sau un logo și noi ne ocupăm de gravură. Fontul, designul și amplasarea mesajului dorit este treaba noastră. Produsul finit se va încadra perfect în biblioteca sărbătoritului.

Cutiile de vin sunt confecționate din lemn stratificat, aveți oportunitatea de a le comanda lăcuite sau nu, albe sau crem.

Cutia de vin se personalizează pe o singură față.

Dimensiunea cutiei este de 43×9 cm, iar sticla poate fi de maxim 35×8

Timp de execuție 24-48h

Timp de livrare 3 zile lucrătoare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie de vin personalizata”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cutie de vin personalizata
85,00 lei

In stock

Optiuni

Text