Cumpărând de la noi veți susține o afacere 100% românească! Vă rugăm sa puneți tinerețea la treabă 🙂

Cartile de poker cu zaruri si cutie personalizata sunt un set de accesorii de joc care adauga un plus de stil si personalitate experientei de joc. Aceste seturi pot fi folosite pentru diverse jocuri de carti si de zaruri, oferind o modalitate distractiva de a petrece timpul cu prietenii sau familia.

  1. Carti de poker: Setul include un pachet de carti de poker standard, de obicei cu 52 de carti, plus jokeri, daca este necesar pentru jocurile specifice. Cartile sunt de inalta calitate.
  2. Zaruri: Setul contine 5 zaruri. Zarurile au fetele numerotate de la 1 la 6. Aceste zaruri sunt esentiale pentru jocurile de zaruri, dar pot fi folosite si in alte jocuri.
  3. Cutie personalizata: Cutia este un element important al acestui set, deoarece ofera un loc sigur pentru pastrarea cartilor de poker si a zarurilor. Cutia poate fi personalizata cu numele tau, un logo, un mesaj special sau orice alt design dorit. Aceasta este fabricata din lemn.
  4. Calitate superioara: Pentru o experienta de joc de inalta calitate, cartile, zarurile si cutia sunt fabricate din materiale durabile si au un aspect si o simtire placuta la atingere. Seturile de calitate superioara pot rezista ani de joc intens si pot fi un cadou minunat pentru prieteni si familie.
  5. Utilizare versatila: Seturile de carti de poker cu zaruri si cutie personalizata pot fi folosite pentru o varietate de jocuri, cum ar fi Texas Hold’em, blackjack, craps sau orice alt joc de carti sau zaruri preferat. Sunt ideale pentru petreceri, seri de jocuri cu prietenii sau chiar pentru colectie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carti de poker cu zaruri si cutie personalizata”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Carti de poker cu zaruri si cutie personalizata
35,00 lei

In stock

Schimba text