Cumpărând de la noi veți susține o afacere 100% românească! Vă rugăm sa puneți tinerețea la treabă 🙂

Un tablou din lemn personalizat pentru fiu poate fi o modalitate minunată de a sărbători legătura specială dintre părinte și copil.

Material de înaltă calitate: Tabloul este confecționat din placaj lemn 4 mm.

Dimensiuni personalizabile: Dimensiunea tabloului este de 21 latime si 16,5 inaltime

Design unic: Tabloul poate fi personalizat cu numele fiului dvs. și poate include o dată specială, un citat sau un mesaj personal. Aceasta adaugă o notă personală și sentimentală tabloului.

Versatilitate decorativă: Acest tablou din lemn personalizat poate fi folosit ca decor pentru camera copilului, dar poate fi la fel de bine folosit și în alte spații din locuința dvs., pentru a vă aminti mereu de dragostea pe care o aveți pentru fiul dvs.

Sentimental și memorabil: Acest tablou personalizat pentru fiu va deveni cu siguranță o piesă sentimentală și memorabilă în casa dvs. și va aminti mereu de legătura specială pe care o aveți cu fiul dvs.

Unic și special: Fiecare tablou este unic, datorită personalizării, și va fi o reflectare a relației dvs. unice cu fiul dvs.

În final, un tablou din lemn personalizat poate fi o modalitate minunată de a eterniza legătura voastră specială și de a aduce o notă personală și caldă în casa dvs.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablou din lemn pentru fiu personalizat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tablou din lemn pentru fiu personalizat
85,00 lei

In stock

Schimba text

Adauga un nume